Dimensioneringshjælp

 • Dimensionering av SHUNTOPAC Varme

  Naturligvis hjælper vi med dimensionering av SHUNTOPAC shuntgrupper. Udfyld nedenstående blanket og send, så laver vi en beregning og svarere så hurtigt som muligt. Hvis nogle data eller værdier mangler, anvender vi standardværdier baseret på vores erfaring, dette fremgår af beregningerne.  Jeg ønsker en Shuntopac Varme dimensioneret efter følgende forudsætninger:

  °C
  l/min
  l/min
  kPa
  kPa
 • Dimensionering av SHUNTOPAC Køl

  Naturligvis hjælper vi med dimensionering av SHUNTOPAC shuntgrupper. Udfyld nedenstående blanket og send, så laver vi en beregning og svarere så hurtigt som muligt. Hvis nogle data eller værdier mangler, anvender vi standardværdier baseret på vores erfaring, dette fremgår af beregningerne.  Jeg ønsker en Shuntopac Køl dimensioneret efter følgende forudsætninger:

  °C
  l/min
  l/min
  kPa
  kPa
 • Dimensionering av SHUNTOPAC Varmegenvinding

  Naturligvis hjælper vi med dimensionering av SHUNTOPAC shuntgrupper. Udfyld nedenstående blanket og send, så laver vi en beregning og svarere så hurtigt som muligt. Hvis nogle data eller værdier mangler, anvender vi standardværdier baseret på vores erfaring, dette fremgår af beregningerne.  Jeg ønsker en Shuntopac Varmegenvinding dimensioneret efter følgende forudsætninger:

  °C
  l/min
  l/min
  kPa
  kPa
Shunox Design A/S
Mob. +45 2785 9300
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
René Helt
www.shunox.dk
Nyhedsbrev