Nyhed præfabshunter med indbygget energimåler

Shuntopac EM – med energimåling
Vores nye produktkategori Shuntopac EM er udrustet med integreret energimåler af typen ultralyd.

Den registrerer flow og temperatur på fremløb og retur, viser energiforbrug og lagrer måleværdier, der også kan fjernaflæses. Måleresultaterne er præcise og giver der ud over kontrol over energiydeevne. Målingerne er godkendt til at basere energidebitering på. Måleren er klasse i.h.t. EN 1434 klasse 2 samt MID 2004/22/EC.

Tidligere har vi solgt disse løsninger med succes til Danmark, hvor de ligesom i det øvrige Europa oftere installerer energimålere. Med den nye integrerede måler, får man en nøjagtig og individuel måling over, lige præcis den del af systemet, som den specifikke shunt servicerer. Præfabrikeret og installeret sammen med shuntgruppen, så det kun er at sætte i gang og måle. Man slipper for pladsbyggede energimålere og kan drage fordel af  præfabrikationsidéen hele vejen.

Shuntopac EM giver nøjagtig kontrol, som du kan drage fordel af, fra svar på hvordan resultatet blev af et energi effektiviserings projekt, til økonomisk opfølgning og fakturering af specifikke dele af VVS-systemet.

/Ulf Wickström

Tilbage till tips
Shunox Design A/S
Mob. +45 2785 9300
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
René Helt
www.shunox.dk
Nyhedsbrev