Certifikat, deklarationer og bedømmelser

CE-overensstemmelse

CE-overensstemmelse er et certifikat fra producenten, der sikrer at produktet stemmer overens med de lovpligtige krav til sikkerhed, sundhed og miljø, men også andre produktegenskaber. Producenten har ansvaret for, at produkter der er beregnet til at blive frigivet på EU-markedet er konstrueret, fremstillet og kontrolleret i henhold til regelsættet.

Kvalitets- og Miljøcertifikat ISO

ISO 9000 for kvalitet og ISO 14000 for miljø sætter krav til, at organisationen har et styresystem. Styresystemet hjælper med til, at nå resultater gennem struktureret arbejde med løbende forbedringer bl.a. for øget kundetilfredsstillelse, reducering i anvendelse af ressourcer samt øget proceseffektivitet. Regelmæssige revisioner sikrer, at styresystemet fungerer over tid.

Byggevaredeklarationer, BVD3

Byggevaredeklarationer er et system for hele branchen der formidler miljøinformation om byggevarer. En byggevaredeklaration udgør et samlet grundlag, for en bedømmelse af varens miljøpåvirkning på forskellige stadier i dets livscyklus. Systemet bygger på et frivilligt engagement indenfor byggesektoren.

Byggevarebedømmelsen

Byggevarebedømmelsen håndterer en database med miljøbedømmelser, for de mest anvendte produkter indenfor bygge- og ejendomssektoren. Bedømmelsen foretages ved en vægtning af forskellige områder, inden slut bedømmelsen fastlægges. Dette giver et øget krav til ansvar for et holdbart, miljøvenligt byggeri her og nu og for fremtidige generationer.

Sunda hus

Sunda hus er et system for sundhed- og miljøbedømmelse af produkter i bygge- og ejendomssektoren. Bedømmelsen af et produkt baseres på leverandørens dokumentation af produktet, f.eks. sikkerhedsblad, byggevaredeklaration, anden miljødeklaration, produktinformation samt drift- og vedligeholdelsesråd fra leverandøren. Hensigten er, at give en opfattelse om det aktuelle produkt er et godt valg ud fra et miljø- og sundhedsperspektiv, eller om der kan findes bedre alternativer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du aktuel information og værdifulde tips om teknik og vores produkter.

Shunox Design A/S
Mob. +45 2785 9300
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
René Helt
www.shunox.dk
Nyhedsbrev