Om Shunox Design

Shunox Design arbejder med udvikling, salg og markedsføring af præfabrikerede teknikløsninger til den danske VVS branche. Baseret på 30 års erfaring med levering af teknikleverancer til VVS projekter og i tæt samarbejde med TTM Energiprodukter fokuserer vi 100 % på, at levere teknikløsninger, der kan gøre byggefasen hurtigere og mere effektiv.

Med miljøvenlige og effektive teknikløsninger ønsker Shunox Design, at skabe fordele for bygherrer, VVS ingeniører, VVS installatører og ejere, i form af en forbedret totaløkonomi (dimensionering, indkøb, installation og drift).

Shunox Design vil gøre byggerier enklere, mere effektive og mere miljøvenlige.

Shunox Design bidrager i VVS projekter med, dimensionering, vejledning og dokumentation samt styring af leverancen. I tæt samarbejde med entrepriselederen på byggepladsen sikrer vi, at vores produkter leveres til tiden på de enkelte anlægsområder, når montageressourcerne er klar

Om TTM Energiprodukter

"Grundidéen der byggede TTM var, at komplicerede og tidskrævende arbejdsopgaver, som at opbygge shuntgrupper på byggepladserne, skulle gøres hurtigere og mere effektivt ved præfabrikation."

Vi driver en kontinuerlig teknik- og produktudvikling med målsætningen, at forsyne markedet med energibesparende løsninger der også opfylder krav  til kvalitet og miljø. Med kompetent teknisk support og et tæt samarbejde med rådgivende ingeniører og projektledere, kan vi levere kundespecifikke applikationer.

Vores know-how strækker sig over 45 år, med levering af mere end ti tusinde shuntgrupper og mere end tusind vakuumafluftere. Vi er specialister i kundetilpassede løsninger og sætter en stolthed i at blive opfattet som lette at arbejde sammen med.

TTM arbejder i hele Sverige samt med eksport. Hovedkontoret ligger i Kalmar.

FAKTA  OM TTM

TTM blev grundlagt 1969
Første prefabshunt blev leveret i 1969
Sune Berg, en af grundlæggerne, er i dag eneejer af TTM
TTM´s logo er  inspireret af  reguleringskurven på vridslidventiler
TTM var oprindelig forkortelsen for: TermoTeknik Malmø

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du aktuel information og værdifulde tips om teknik og vores produkter.

Shunox Design A/S
Mob. +45 2785 9300
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
René Helt
www.shunox.dk
Nyhedsbrev